Schramm Biler / Garanti

Garanti

Vi er hos Axel Schrammbiler stolte af at være medlem af DBFU

Fordi man som medlem af DBFU skal leve op til nogle krav om god forretningsskik - ellers kan man ikke blive optaget.

At købe brugt bil er en tillidssag. Hos Axel Schramm Biler ønsker vi, at du er tryg ved at handle din nye bil. Derfor er vi medlem af Dansk Bilforhandler Union. Det er din garanti for, at både bilen og handlen er i orden. Alle vores biler bliver testet grundigt og klargjort professionelt før aflevering, så du trygt kan køre herfra i din nye bil.

Køber du bil af en privat sælger, har du som udgangspunkt ingen efterfølgende rettigheder. Når pengene er afleveret står du selv med de problemer, der måtte opstå. Desuden er det altid dig selv, der har ansvaret for det praktiske som f.eks. omregistrering, syn, check for gæld m.m.

Ved DBFU’s medlemmer er det ikke sådan. Hos Axel Schrammbiler modtager du din bil køreklar og indregistreret i dit navn. Den er teknisk og sikkerhedsmæssigt gennemgået, klargjort indvendigt og udvendigt. Du skal blot hente den eller vi leverer den.

Skulle der opstå en fejl på bilen efter købet, er du ud over eventuel garanti altid sikret af købelovens bestemmelser om forbrugerkøb, herunder retten til at reklamere over fejl og mangler, der har måttet være til stede på købstidspunkter.

Desuden har DBFU, som noget helt unikt, oprettet en BrugtBilGarantiFond, som dækker dig ind økonomisk i fald forhandleren ikke skulle være i stand til dette. Det er medlemmerne af DBFU der i fællesskab har oprettet garantifonden som sikrer dig, hvis der opstår et tvist mellem dig og bilforhandleren. Derfor er du altid sikret økonomisk tryghed, når du handler bil hos et medlem af organisationen.

Skulle der opstå elektriske eller mekaniske problemer med bilen efter købstidspunktet, så er det rigtig fint at have en bilejerskifteforsikring, som dækker de økonomiske omkostninger forbundet hermed.

Nyhed
Seat

Seat Mii

60 Reference eco
Seat Mii 60 Reference eco