Schramm Biler / Leasing

Leasing

Vi tilbyder leasing til både private og erhverv

Operationel leasing (privatleasing):

Operationel leasing er også kendt som privatleasing. Ved denne leasingform er det leasinggiveren som står for bilen når leasingperioden er slut. Du skal som forbruger altså ikke bekymre dig om en restværdi.

Når leasingperioden er færdig, afleverer du bilen tilbage og betaler for misvedligeholdelser fx store ridser/buler og lignende. Hvis disse ikke findes, så har du ingen bekymringer. Operationel leasing tilbydes både til private- og erhvervsdrivende.

Finansiel leasing:

Denne form for leasing minder mest af alt om finansiering, men kan være væsentlig billigere da der ingen store stiftelsesomkostninger forefindes ligesom ved lån.

Dette er leasing til dig, som ved at du også ønsker bilen efter fx. 24 mdr. Når leasingperioden slutter, er du nemlig ejer af bilen.

Denne form for leasing er ligeledes god, hvis du ikke ønsker at binde så meget kapital til en bil før den har en mindre værdi.

Hos Axel Schrammbiler forsøger vi altid at være gennemsigtige og sikre os at din restværdi er så tæt på den egentlige værdi som muligt, vi benytter SKATs egne afskrivningsmetoder og afskriver ved tvivl mere end nødvendigt.

Nyhed
Seat

Seat Mii

60 Reference eco
Seat Mii 60 Reference eco